Ross Kernez - Digital Strategist & Growth Hacker | International SEO Consultant
Do you want more traffic to your website?

Additional menu

Daha fazla trafik, potansiyel müşteri ve gelir mi istiyorsunuz?

Pazarlama stratejilerinizi tanımlamanıza, planlamanıza ve uygulamanıza yardımcı olacağım.
"Pazarlama bir bilimdir ve tüm bilimler gibi sürekli gelişmektedir. Önde kalabilmek için her gün yenilik yapmaya, test etmeye, öğrenmeye ve uyum sağlamaya devam etmeliyiz."
— Ross Kernez
Ben Ross ve
Bilim temelli pazarlama yaklaşımımla içgörüleri eyleme dönüştürmenize yardımcı olacağım.

Adım Ross Kernez ve şirketlerin dijital pazarlama yeteneklerini tanımlamalarına ve geliştirmelerine yardımcı olan butik bir danışmanlık pratiği yürütüyorum.

Dijital pazarlama alanında 15 yılı aşkın süredir çalışıyorum ve büyük şirketler ve startup'larla bağımsız bir pazarlama danışmanı olarak çalışarak Kazanılmış medya (SEO, ASO, İçerik Pazarlama, Dijital PR, E-posta Pazarlama, Influencer Pazarlama, Ortaklık Pazarlaması), Ödenmiş medya (Ücretli Arama, Ücretli Sosyal Medya, Programatik, Medya Stratejisi), Yaratıcı (Markalaşma & Web tasarımı), CRO & UX üzerine danışmanlık yapıyorum.

"Ross ile çalışabiliyorsanız, bunu gerçekleştirin - pişman olmayacaksınız!"
— Jennifer Anderson
İyilik yapmak, yaptığım işin kalbinde yer alır. Sizi başarılı görmekten daha ödüllendirici bir şey yoktur, bu nedenle tam potansiyelinize ulaşmanıza yardımcı olacak çeşitli kaynaklar sunuyorum.
Yardımcı olabileceğim konular
Omni Kanal Pazarlama
Çevrimiçi İtibar Yönetimi
Sıfırdan Bire – Startup'ınızı Ölçeklendirmek
Pazarlama Ekibinizi Kurmak
Ürün & Pazar Stratejisi
Fractional CMO Kiralama
Benimle iletişime geçmek için lütfen formu kullanın. 1 iş günü içinde size geri döneceğim.
Benimle Bir Telefon Görüşmesi Ayırın

    Ross Kernez ile pazarlama danışmanımız olarak çalışmak son derece olumlu bir deneyimdi. Ross, pazarlama stratejilerini derinlemesine anlayan ve uygulamalı yaklaşımıyla gerçekten işimize büyük katkı sağlayan bir uzman. Bizim benzersiz zorluklarımızı ve hedeflerimizi anlamak için zaman ayırdı ve hemen uygulanabilir net, eyleme geçirilebilir tavsiyeler verdi.
    — Derick Jones
    Size nasıl yardımcı olabilirim
    • Mevcut süreçleri ve piyasa trendlerini inceleyerek endişe alanlarını belirleyeceğim.
    • Belirlenen sorunların temel nedenlerini anlamak için daha derine ineceğim.
    • Karşılaşılan zorlukları aciliyet, etki ve çözüm için gereken kaynaklara göre sıralayacağım.
    Çözümüm
    • Büyümeyi en kısa sürede en üst düzeye çıkarmak için gerekli belirli eylemleri ana hatlarıyla belirten stratejik bir yüksek plan oluşturmak.
    • Çözümü etkin bir şekilde uygulamak için gerekli araçların, personelin ve bütçenin tahsis edilmesini sağlamak.
    • Sonuçları sürekli izlemek ve sonuçları optimize etmek için gerekli ayarlamaları yapmaya hazır olmak.
    İş Büyümesini Sağlamak
    Dijital Başarınız Buradan Başlıyor

    Dijital Pazarlama alanında 15 yıldan fazla deneyime sahip olarak, rekabetçi bir çevrimiçi ortamda işletmeleri nasıl yükselteceğimi biliyorum. Misyonum basit: işletmenizin büyümesine, sonuç getiren stratejiler oluşturarak yardımcı olmak.

    Farklı büyüklükteki şirketlerin arama motoru sonuç sayfalarında (SERP) yükselmelerine ve gerçek, sürdürülebilir büyümeyi sağlamalarına yardımcı oldum. Yaklaşımım, ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiştir ve yeni müşteriler çekmenizi ve gelirlerinizi artırmanızı sağlar.

    Müşterilerimden biri olan Nick Smith'in dediği gibi: "Ross, Google'dan olumsuz makaleleri kaldırmada çok yardımcı oldu ve işletmemizin itibarını etkiliyordu. Çevrimiçi içeriği yönetme konusundaki uzmanlığı ve arama motorlarının karmaşıklıklarını anlama yeteneği, zor bir durumu çok daha kolay hale getirdi. Ross, sürecin her aşamasında bize net rehberlik sağlayarak dikkatli ve verimli çalıştı."

    İşletmenizin başarılı olmasını sağlamak için buradayım.

    Ross ile geçici CMO'muz olarak çalışmak, işletmemiz için harika bir karardı. Yeni bir bakış açısı ve değerli pazarlama uzmanlığı sunarak bazı önemli zorlukları aşmamıza yardımcı oldu. Ross, tam zamanlı bir taahhüt gerektirmeden stratejik rehberlik sunarak hızla ekibimizin bir parçası oldu.
    — Jeniffer Madison
    Ross Kernez
    15 yıl Deneyim

    Ross Kernez, dijital pazarlama stratejisti, pazarlama danışmanı, yazar ve topluluk kurucusu olarak 15 yıldan fazla deneyime sahip deneyimli bir uzmandır. En çok New York City'deki SEOMeetup'un kurucusu olarak tanınır, dijital pazarlamadaki en son trendleri tartışmak için bir araya gelen pazarlama profesyonelleri topluluğu. Uzmanlığı, arama motoru optimizasyonu (SEO), içerik pazarlaması, ücretli arama, dijital PR, e-posta pazarlaması, kitle geliştirme ve büyüme hackleme gibi çeşitli çevrimiçi strateji yönlerini kapsamaktadır. Ross, hem startup'larla hem de büyük işletmelerle çalışarak dijital varlıklarını artırmalarına, Google cezalarından kurtulmalarına ve önemli çevrimiçi trafik ve gelir artışı sağlamalarına yardımcı olmuştur.

    Danışmanlık çalışmalarına ek olarak, Ross, endüstri konferanslarında sıkça konuşmacı ve Techstars ve Starta Ventures'ta mentordur. Dijital pazarlamaya yaklaşımı, sürekli yenilik, test ve uyum sağlamanın sürekli değişen dijital ortamda önde kalmak için çok önemli olduğuna inanmaktadır.

    Ünlü yazar ve büyüme pazarlaması hacker'ı Ross Kernez, en çok satan kitaplarında kanıtlanmış pazarlama tekniklerini sunuyor.
    DİJİTAL PAZARLAMA KONFERANSINA KATILIN
    Kendinizi dijital pazarlama bilgilerini derinleştirme amacı taşıyan çevrimiçi pazarlamacılarla dolu bir odada hayal edin. Etrafınızda sadece işlerine tutkuyla bağlı olan değil, aynı zamanda içgörü paylaşmaya, iş birliği yapmaya ve anlamlı, kalıcı ilişkiler kurmaya hevesli profesyoneller var. Aralarında, öğrenebileceğiniz benzersiz bakış açıları ve stratejiler sunan e-ticaret SEO danışmanları da bulunuyor.
    Etkinliğinizde Ross'u Konuşturun
    SEO ve dijital pazarlama hakkında uygulanabilir içgörülerle etkinliğinizi yükseltecek bir uzmana mı ihtiyacınız var? Ross Kernez, izleyicileri etkileyen ve gerçek sonuçlar getiren pratik stratejiler sunma konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip ünlü bir SEO konuşmacısıdır. İster bir konferans, seminer, ister kurumsal bir toplantı düzenliyor olun, Ross, sahneye büyük bir bilgi, deneyim ve coşkuyla gelir. Katılımcılarınızı ilham verici pazarlama trendleri ve taktikleri ile donatma fırsatını kaçırmayın — Ross Kernez'i etkinliğiniz için bugünden ayırtın!
    3000 Profesyonele Katılın ve Ücretsiz Öğrenin
    Ücretsiz üye olun ve hem yüz yüze hem de çevrimiçi buluşmalara katılarak dijital pazarlama dünyasındaki en son haberleri, trendleri ve gelişmeleri tartışın.